Maarssenbroek
Reigerskamp 728


Licentie nr. 455479


Nederlands Genootschap voor SportmassageDe examen- enbrancheorganisatie voor de sport- en wellnessmasseur!
Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 de examen- en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie binnen de branche van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche.

Missie
Het is de missie van het NGS om haar leden te faciliteren, de vakbekwaamheid van sport- en wellnessmasseurs te bewaken en te toetsen en te werken aan een solide en toonaangevende positionering van sport- en wellnessmasseurs. Het NGS wil hierbij uitblinken in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Visie
Het NGS heeft drie belangrijke pijlers in haar missie beschreven:

  • Dienstverlening
  • Kwaliteit
  • Positionering

Het NGS is een dienstverlenende en service-gerichte organisatie endraagt dit uit naar haar leden, opleiders en naar sport- en zorgorganisaties.

Het NGS bewaakt en toetst de kwaliteit en de vakbekwaamheid van de aangesloten masseurs. NGS-masseurs verkrijgen hiermee een herkenbaar keurmerk dat staat voor absolute kwaliteit.

Het NGS positioneert de masseur op lokaal, regionaal en op (inter)nationaal niveau als een deskundige- en betrouwbare professional. Het NGS stimuleert de rol van de masseur binnen sport- of wellnessorganisaties en (sport)zorgketen. Het NGS is op (inter)nationaal niveau een vooraanstaand gesprekspartner voor sportbonden, de nationale sportkoepel NOC*NSF, de (sport)zorgketen, wellnessbranche en de overheid (VWS en OCW).

De kernwaarden die centraal staan binnen het NGS zijn:
  • Klantgerichtheid
  • Transparantie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Integriteitngsmassage.nl
Deze website is gemaakt door Romilan ICT